Löytyi 53 kohdetta tällä haulla
Bric & Brack Cafe, Pernaja
Tämä herttainen kesäkahvila ja antiikkimyynti palvelee 15.5. - 31.8 ajalla
Kauppahalli Kuopio, Kuopio
1870 luvulla oli ruuan myynnin puhtausvaatimukset nousseet ja Kuopiossa aloitettiin keskustelu kauppahallin rakentamisesta, halli valmistuikin käyttöön 1902. Ottamatta lainkaan kantaa paikallispolitiikkaan, on hallista ja sen tarpeista keskusteltu tämänkin jälkeen monta kertaa. 
Kuparonvirta Lossi, Anttola
Kuparonvirta Lossi joka liikennöi arkisin klo 06.00 - 22.00 tarvittaessa, lauantaisin ja pyhäisin klo 09.00 - 22.00.
Porvoon Wanha Rautakauppa, Porvoo
Uskomaton kokonaisuus tämä rautakauppias Teemu Tukiaisen ylläpitämä rautakauppa Porvoon vanhan rautatieaseman historiallisessa miljöössä. Täältä löytyy omakoti- tai mökki- asujalle moneen tarpeeseen varaosaa ja tarviketta.
Sysmän Kirjakauppa, Sysmä
Mielestäni Suomen kaunein kirjakauppa sijaitsee maalaismaisemissa Sysmässä, perinteisen hirsitalon uumenissa. Kirjakaupan lisäksi yläkerrasta löytyy Vintti Divari.
Köffi, Tuorila
Joka päivä avoinna oleva Kahvila-Ravintola Köffi tarjoaa kahvilapalvelujen lisäksi lounasta sekä pitopalvelua mukavalla sijainnilla. Paikan päällä selvinnee myös mitä tarkoittaa sana "köffi"...
Hanhivirran lossi, Enonkoski
Ei varsinaisesti taukopaikka, mutta ainahan lossin kyydissä on virkistävää ja tällä reitilla on pituutta 189m ja lautturi liikkuu tarpeen mukaan.
Restaurang Utblick, Övertorneå
Kerraan upea rakennus ja laadukas ravintola Lapissa Tornionjoen toisella rannalla.
Hakoapajan Aikhituvat, Rantasalmi
Hieno ja erikoinen uittopuusta rakennettujen talojen kylä kahviloineen. Todellinen nähtävyys.
Tappuvirran lossi, Ahvensalmi
Tämä Savonlinnan Ahvensalmen lossi reitti on pituudeltaan 303m ja lautturi ja lautta liikahtavat aina sen mukaan kun rannoille kyyditettäviä saapuu. Siis ylittäen kerta toisensa jälken Etelä- ja Pojois-Savon välisen rajan. Savosta Savvoon sano.
Vekaransalmen lossi, Sulkava
Mukava lossi tämäkin, on näissä jotain hienoa vaan ja semminkin kun kohdalle passaa komea keli ja rannalla on terassillinen kahvilakioski
Eijas Garden, Ruotsinpyhtää
Ihastuttava puutarha pikku kesäkahvilan kera Ahvenkoskella noin 1km vanhasta 7-tiestä Ruotsinpyhtään ruukkien suuntaan.
Ruukinranta, Oravi
Savonmaan kauneimpia vierasvenesatamia kaikkine monipuolisine palveluineen. Todella monipuolinen kohde, jossa nähtävää ja koettavaa on enemmänkin: hyvät ravintolapalvelut, majoitusta, vierasvenesatama, kunnon terassi, kyläkauppa ja ennen kaikkea upeat maisemat.
GATE1 Malmi, Helsinki
Legendaarisella Malmin lentoasemalla ja sen toisessa kerroksessa maukailla kiitoradoille aukeavilla näköaloilla varustettu lounasravintola tulisi kunkin kokea ellei jo ole paikalla käynyt.
Airport Räyskälä, Räyskälä
Tässä kohteessa on kyllä nyt jo uusi yrittäjä ja oheiset kuvat ovat edellisen toiminnan ajalta.
Oittaan Kartano, Espoo
Oittaan kartano ja ulkoilukeskus kauniin Bodomjärven rannalla tarjoavat erinomaiset puitteet juhlille, kokouksille, urheilupäiville sekä ulkoilulle.
Vojakkalan Lava, Loppi
Perinteikäs tanssilava, puffetti
Grilli Aikapoika, Forssa
Grilli Aikapoika on vanhanajan kunnollinen nakkikiska vaikkakin myös sisätiloilla varustettu.