Löytyi 38 kohdetta tällä haulla
Harry´s River Café, Virojoki
Hyvän tunnelman kahvila, jossa myös monipuolinen kahvivalikoima. Paikanpäällä leivotut makeat ja suolaiset herkut, myös mukaan ostettavaksi.
kahvila
St1 Yläne, Yläne
Mukava ja perus bensis hyvin tankkaus- ja ruokailumahdollisuuksin.
Monica´s Cafe, Lapinjärvi
No tässäpä herttainen ja valoisa kahvila mageessa funkkis-talossa Lapinjärven keskustassa.
Kohde ilmoittaa, etsii yrittäjää tms
Testikohde, Helsinki
Tämä on way.fi palvelun testikohde. Way.fi -palveluun kannattaa siis ilmoittaa ja suositella uusia sivustolle passaavia kohteita viereisen kuvan yläpuolella olevasta kolmesta linkistä.
Route 24, Vesivehmaa
Vuonna 2017 kesällä tämä klassikko kohde sai uudet isännät ja alkoivat uudet tuulet puhaltaa.
Lounaskahvila Sininentupa, Lappi
Aamiainen, maittava ja runsas, saatavana jo 5:00 alkaen, mahtavaa. Herkullinen kotiruokalounas, myös keittovaihtoehto. Myös R-menu- annokset.
kahvila
Ravintola Biffi, Nauvo
Saariston Grill House tarjoaa hyvää makua, niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Erityisesti paikka tunnetaan herkullisista pihveistään sekä hyvästä viinivalikoimasta. Leikkikenttä tekee paikasta myös hyvän lasten kanssa matkailevalle. Nauvon kirkonkylä on saariston helmi, ihana paikka, ihana ravintola.
Kahvila Lounas ja Leipä, Kangasniemi
Todella hyvän ja monipuolinen ruokapaikka Kangasniemellä, aivan Joutsan tien varressa, joten on helppo myös tiellä liikkuville. Lounas on lähes aina lähiruokaa, liha ja kala on aina Kangasniemeltä. Leipää piirakoita kakkuja, myös tilauksesta. Mahdollisuus järjestää juhlia, tilaa on 30:lle henkilölle. Teemaviikkoja, tapahtumia, musiikkia, taidetta.
kahvila
Poron Bensis, Kittilä
Monipuolinen ja avara tila ison tien kupeessa lähellä Gondoolihissejä Levillä.
Hotelli-Ravintola Kägöne, Parikkala
Upea Karjalalainen pitotalo, gasthaus ja ravintola upeassa maisemassa ja samalla valtatien varressa.
Alvariini, Alajärvi
Hotelli - ravintola - keilahalli ja kaikki erityisen siistiä, puhdasta, raikasta sekä laadukasta.
Kahvila Väkkärä, Heinävesi
Lounasta päivittäin arkisin Keskellä kylää. Kaikki leivonnaiset valmistetaan kaikki itse alusta saakka Kahvila Väkkärässä.
Siljankka, Juva
Tämä on yksi niitä arvokkaita ja ihastuttavia mutta valitettavasti yhä ja enemmän katoavia suomalaisen ruoan keitaita. Siljankka omaa pitkät perinteet Juvan keskustan katukuvassa. Lounasravintola sijaitsee samassa talossa mm. Juvan apteekin kanssa.
Cafe Soma Levi, Sirkka
Kahvila isolla Koolla. Lukemattpomien suussasulavien leivonnaisten, konditorituotteiden ja herkkujen lisäksi myös kotiruokaa, salaatteja ja muhkeita hampurilaisannoksia.
Kohde ilmoittaa, etsii yrittäjää tms
Rantaravintola Lahnajärvi, Lahnajärvi
Tämä menneiden vuosikymmenten legendaarinen taukopaikka on onneksi taas (9/2015) avannut ovensa ja tyydyttää takuuvarmasti monen 110 -tietä liikkuvan nälän tai muun tarpeen. Onnea isosti tälle paikalle ja rohkealle yrittäjälle.
Nelos-Grilli, Ii
Nelos-Grilliltä saa reilua ja rehtiä ruokaa paikanpäällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Pihvit valmistuksessa käytettävä itse liha on 100% nautaa. Sämpylät tulevat lähileipomosta ja kastikkeet tehdään omilla resepteillä.
Hyvä Pata, Muonio
Ruokapakaikka E8 tien eli 21:en varressa Länsi-Lapissa maukkaan ja hyvän ruoan keidas Shellin -kylmäaseman yhteydessä.
Mehiläispesä, Lapinjärvi
Mehiläispesä sijaitsee Lapinjärvellä ja aivan 6-tien varressa ja lähellä risteystä josta käänyttäisi Loviisaan.
Potkuriparkki, Raudanjoki
Mukavan virkistävän erilainen taukopaikka on tämä! Sijaitsee nelostiellä Sodankylän ja Rovaniemen välissä. Palveluvalikoimaan kuuluu kahvila, josta saa herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, jotka kaikki alusta alkaen itse paikan päällä valmistettuja, sekä ihanaa kermaista lohikeittoa.