Löytyi 140 kohdetta tällä haulla
Agassi leipomo kahvila, Anttola
Anttolan ohi ajaessa helppo koukata vaikka ei Anttolankeskustaan menisikään.
Ahveniston Apaja, Ahvenainen
Tässäpä metka ja näkemisen arvoinen pyydys.
Leipomoliike Aitolahti Ky, Hamina
Lauri Aitolahden vuonna 1948 perustama leipomo palvelee Haminassa runsaan leivonnais ja leipävalikoiman kera. Päivitys kesken...
Alexandra Konditoria Cafe, Lappeenranta
Kerrassaan upea paikka ja kahvilamaailman paikallinen helmi. Ja ehdoton sellainen todellakin. Lapeenrannan torin laidalla ja kauppahallin vastapäätä.
Annelin Kotileipä, Leppävirta
Leppävirralla vuodesta 1993 alkaen toiminut Annelin Kotileipä on Leipomo joka valmistaa kaikki tuotteet itse, myös hillot ovat itsekerätyistä marjoista tehtyjä. Leipomon yhteydessä on kahvila ja myymälä, lisäksi pikkunäkään löydät salaatit sekä suolaiset välipalat. Pullassa on aito pullan tuoksu ja maku, parkkipaikalle helppo tulla, kiva paikka, ystävällinen palvelu, suosittelen.
Annukan kahvila, Lieksa
Paikka vilisee toinen toistaan metkamman oloista tyyppiä eli hahmoa moneen lähtöön. Kesäpäivänä yksi mukavimmista terassipaikoista Itä-Suomessa. Ystävällisiä ihmisiä ja mahtavat melontamahikset ihan käsillä eli läheisellä Jongunjoella ja Nurmijärvellä.
Café Asta, Paimio
Presidentti kahvin tuoksu on vuodesta 2003 alkaen levinnyt Café Asta Konditoriasta levinnyt Paimion keskustaan.
Auramaan Leipä Oy, Aura
Ensin nenään tulvahti ihana leivän tuoksu, välittömästi ystävällinen tervehdys. Olipa kiva tulla, vitriinin täydeltä herkkuja ja iso hyllyllinen uuni tuorettaleipää. Näin se pitää leipä saada ostetuksi, leipomon hyllystä, vielä lämpimänä ja hyvän palvelun kera. Kaikki tuotteet ovat itse perinteisillä menetelmillä valmistettuja. 
Aurora Kahvila, Suonenjoki
Wau, oli ensimäinen tahaton äänne, kun menimme sisään Kahvila Auroraan Suonenjoella. Tämä jos mikä on Way.fi paikka. Toinen wau oli henkilökunnan luoma lämmin tunnelma, se oli kuin lapsuuden mummola, pikkuleivän tuoksuineen ja koriste-esineineen.
Perheleipomo Avikainen, Helsinki
Avikaisen leipomo ja myymälä on toiminut v. 1955 samassa talossa Helsingin Kallion sydämessä ja sanoisinko laella. paikkaa saattaa jäädä helposti huomiotta. 
Café Axo, Parainen
Axon historia alkaa jo 1940 -luvun alusta. Ruben Söderholm aloitti leipomon Paraisilla. Axon tuotteet ovat tunnettuja lähiseudulla ja loma-asukkaiden keskuudessa. Leivonnaiset on valmistettu aidoilla saaristolaisresepteillä ja -raaka-aineilla. Kahvio on valoisa, täynnä monenlaisia herkkuja kahvin seuraksi. Päivitys kesken...
Kotileipomo Björn Myymälä, Varkaus
Vuosikymmenien kokemuksella valmistettua ruisleipää ja maukasta ruokaleipää.
Kotileipomo Björn Myymälä, Varkaus
Vuosikymmenien kokemuksella valmistettua ruisleipää ja maukasta ruokaleipää.
Cafe Briossi, Helsinki
Cafe Briossi, leipomo ja kahvila -ravintola Tunnettu nimenomaan omatekemistä tuotteistaan. Lounaaksi tarjolla keittoa - valikoimassa useita erilaisia, joista saa listan kotiinsa mukaan. Lauantaisin kotiin voi viedä hyvän crème bruléen jälkiruuaksi.  
Cafe Carusel, Helsinki
Cafe Carusell on ansainnut paikkansa sivustollemme upealla sijainnillaan ja maistuvilla ja laadukkailla purtavillaan. Eikä voida ylenkatsoa meren äärellä olevaa laajaa terassiakaan.
Coco Konditoria, Kotka
Herkullisten leipomusten palkittu ja pidetty kahvila ja Konditoria Kotkassa.
Cafe Delivo, Helsinki
Maukasta ja mukavaa tarjoaa Café Delivo on jo suuren suosion saanut kahvila Munkkiniemessä joka toimii niin kahvilana, leipomona kuin lounasravintolanakin. Asiakaskunta vauvasta vaariin, jotka arvostavat sekä raikasta ja tuoretta syötävää että hyvää ja ystävällistä palvelua. 
Café Ekberg, Helsinki
Café Ekberg kahvila, leipomo, koditoria. Helsingin Bulevardin legendaarinen Café Ekberg perustettiin jo vuonna 1852.
Cafe Esplanade, Helsinki
Cafe Esplanade kuuluisat mahtavan kokoiset korvapustit, muut pullat ja hyvä palvelu. Paikka on muutenkin kuin pieni tuuhlahdus suuresta maailmasta jota näissä osoitteissa saattaa odottaakin. Korvapuusti on taatusti hintalaatusuhteeltaan Suomen paras ja kun maku on vielä hyvä, namm... 
Leipomo konditoria Galette, Kotka
Galette on leiponut Kotkan herkullisimmat kakut jo vuodesta 1957 saakka. Varmasti löytyy suuta ja silmää miellyttävä kakku jokaiselle. Myös monet leipomotuotteet arkeen ja juhlaan.