VIIHTEELLE! Iltaisin järjestetään teemabileitä, nautitaan esiintyjistä tai karaokesta. Tapahtumien ajankohdista saat tietoa täältä tai Facebookista
RAVINTOLASSA ja baarissa A-oikeudet. Ruokaa saa 19:30 ja pikaruokaa klo 22:00 saakka 
LAPSILLE JA PERHEILLE Paljon puuhaa ulkona ja pelisalissa. Kaikilla on kivaa kun koko porukka viihtyy!  Talvisin aurattu luistinkenttä. Sauna avantoineen myös mahdollista. 
JÄÄ YÖKSI Jos et vielä illallakaan malta lähteä kotiin, jää yöksi! Varmin keino tietysti on varata majoitus etukäteen. Sen teet helposti puhelimitse.

 

@lahnajarvi

Heitä hyvästit tusinataukopaikoille ja tule kokemaan Lahnajärven persoonallinen tunnelma!

 

 

L = laktoositon, G = gluteeniton, TG = tarvittaessa gluteeniton. Kerrothan erikoisruokavaliostasi erikseen vielä kassalla.

Munakas, L. Kaksi valinnaista täytettä. Sisältää lisäksi kahvin/teen 4,50 €

Lisätiedot

Huvipuisto Lahnajärven monipuoliset palvelut ja mahtava henkilökunta ovat Sinua varten. Koe Lahnajärven lumous ja jää siihen koukkuun!

Rantaravintola Lahnajärvi tarjoilee laadukkaita, monipuolisia ja perinteikkäitäkin ruokia - ensimmäiseen a la cartè listaan otetaan  mukaan annoksia, jotka on suunniteltu vanhan, remontin aikana löydetyn ruokalistan mukaisesti. Ravintolassamme on A-oikeudet. Lahnajärven vieraiden majoituspalveluista vastaa Motelli Lahna. Motelli Lahna koostuu kahdesta eri rakennuksesta, rivitalo ja hirsihuvila joissa molemmissa on erilaisia yöpymisvaihtoehtoja - jokainen upealla järvinäköalalla. Biljardi ja Jukebox on veloituksetta asiakkaiden käytössä. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen.

Koulutukset & seminaarit

Lahnajärvi tarjoaa koulutustilaisuuksiin sopivan kabinetin 15-20 henkilölle. Seminaaripäivää järjestäessäsi voit tilata Lahnajärveltä seurueellenne vaikkapa ruoan, majoituksen ja iltaohjelman. Nämä kokonaisuudet suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan - kannattaakin aina kysyä eri vaihtoehdoista.

Parturi & kampaamo

Ajanvarauksella: ma-pe 10-18, la-su 9-16 Ajanvaraus ja lisätiedot: 040 147 5187 LEIKKAUS alk. 29€ TASAUS alk. 19€ VÄRIKÄSITTELYT alk. 47€ MONIVÄRIVÄRJÄYS alk. 69€ VAALENNUS/TAITTO alk. 39€ RAIDAT alk. 37€ KAMPAUKSET alk. 28€ PERMANENTTI alk. 47€ RIPSIEN PIDENNYKSET alk. 75€ KULMAT JA RIPSET alk. 12€ SOLARIUM alk. 5.50€

Pelisali & Pubi

Ravintolasalista suoraan on kulku pelisaliin, johon on sijoitettu lasten ja vähän vanhempienkin suosikkeja kuten ilmakiekko, flipperi ja pöytäfutis. Erilaisia peliautomaatteja mm. SEGA-ralli, kahden ajettava moottoripyörä Manx, potkuvoimatesteri, nyrkkeilytesteri, Texas Hold-Them, nopeusnäyttöpelejä, lasten keinuautomaatteja. Ravintolan puolella myös RAY-rahavoittopelikoneita. Osa aktiviteeteista on maksuttomia, osassa pieni käyttömaksu. Pubin puolelta löytyy myös elekodarts, biljardi ja jukebox.

Rantaelämää

Huvipuisto Lahnajärvellä on pitkä, kaunis ranta joka kesäkaudella luo asiakkaillemme tunnelmaa lomasta ja etelän eksotiikasta. Rannalla voi upottaa varpaansa hienoon hiekkaan, nautiskella eväitä, nauttia auringosta ja musiikista. Kaupastamme voit ostaa sen, minkä unohdit kotiin. Voit myös hyppiä pomppulinnassa, liukua veteen, pelata beach-volleyta, vuokrata veneen, kajakin tai SUPin ym. Katso lisää www.lahnis.fi

Palveluhintoja

SOUTUVENE 2 tuntia 20€ SOUTUVENE 3 tuntia 30€ SOUTUVENE 10-20.00 50€ (Täysi-ikäinen veneeseen) SUP LAUTA 1 tunti 15€ SUP LAUTA koko pv 50€ KALJAKELLUNTA 1 tunti 15€ KALJAKELLUNTA koko pv 50€ KABINETIN VUOKRA 3 tuntia 40€ - Seuraavat tunnit 15€ HIERONTA 30 min 35€ HIERONTA 45 min 45€ HIERONTA 60 min 55€ HIERONTA 90 min 65€

 

Helsingintie 3276, 25420 Lahnajärvi

+358 40 1475187

[javascript protected email address]