Jämin Rahtipalvi Oy

Valmistamme suussa sulavat lihatuotteet vuosien kokemuksella. Jalostamme suomalaisesta lihasta tuorelihat, palvit, makkarat ja leikkeleet.

Toimimme Jämijärvellä, Moision teollisuusalueella.
Tehtaanmyymälämme palvelee Ma-Pe klo 10-17, kesän ajan myös lauantaisin klo 10-14.

Ajankohtaista:

  • Tehtaanmyymälä palvelee jälleen 10.6. alkaen kesä-heinäkuun ajan myös lauantaisin klo 10-14! (poislukien juhannuslauantai). Tiskistä saatavilla valmiiksi pakatut pihvit ja makkarat, mutta lauantaisin EI ole tarjolla esimerkiksi jauhelihoja tai siivutettavia tuotteita. Voit myös tehdä lauantain ostoksistasi tilauksen etukäteen perjantaihin klo 12 mennessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Tarkastamattoman lihan osasto palvelee myös kesän aikana normaaliin tapaan. Rahtityönä tehtävien makkaroiden ja säilykkeiden valmistukseen, sekä palvaukseen tulevia lihoja otetaan vastaan normaaliin tapaan joka arkipäivä klo 7-15.30.
  • Lisätietoa riistan jalostuksesta, sekä ajantasaisen rahtityöhinnaston löydät TÄÄLTÄ

Tuotteet

Kaikki tuotteemme on valmistettu täysin kotimaisesta, lähialueella tuotetusta sian- ja naudanlihasta.

Valikoimastamme löytyy laaja kattaus erilaisia A-luokan ruoka- ja grillimakkaroita, palveja sekä leikkeleitä, unohtamatta sesonkituotteita ja juhlapöydän herkkuja.

 

Tehtaanmyymälä

Tuotantotilojemme yhteydessä toimivasta tehtaanmyymälästä on saatavilla koko tuotevalikoimamme ja sesongin herkut tuoreimmillaan. Tiskistä löydät niin tuorelihat, makkarat kuin leikkeleetkin. Akuuttia nälkää helpottaa herkullinen höyrymakkara ja perjantaisin hyllyssä on myös tuoreita lähileipomon tuotteita.

Tehtaanmyymälämme palvelee Ma-Pe klo 10-17, sekä kesä-heinäkuun ajan myös lauantaisin klo 10-14

Rahtityöt

Valmistamme rahtityönä suoraan asiakkaalle laadukkaat palvit, makkarat ja säilykkeet riistalihasta, esimerkiksi hirvestä ja peurasta. Lisätietoa ja rahtityöhinnaston löydät TÄÄLTÄ

Rahtitöiden vastaanotto ja nouto palvelee Ma-Pe 7.00-15.30

Oiva-raporttimme löydät täältä.