Herttonimen Eränkävijän torin liepeillä ja Alepaa vastapäätä on tämä monelta huomaatta jäänyt hyvän ruoan keidas. Perus Ala Carte -juttua ja hyvä lounasvalikoima päivittäin. Itse lihapullat kuten myös kastikekin on loihdittu Pikku Hukan keittiössä eikä noudettu tukun hyllyiltä, sen nimittäin kyllä aistii suin ja silmin todeksi. Tätä paikkaa eikä sen annoksia voi verrata minkään ketjujen tusinakuppiloihin millään muotoa. Tunnelma on lämmin ja talon väki taitavaa, ystävällista ja sydämellistä. Isännällä onkin jo kymmenten vuosien kokemus pääkaupunkiseudulta ravintolaruoan teosta. Martti Artti aloitti aikanaan kokin hommat vuonna 1982 Ravintola Lyonissa Töölössä ja muutamassa muussakin paikassa ennen Herttoniemen paikan hankintaa. Nykyään myös Tuomas eli Martin poika loihtii Pikku Hukan keittiössä osan herkuista.