Löytyi 74 kohdetta tällä haulla
Annukan kahvila, Lieksa
Paikka vilisee toinen toistaan metkamman oloista tyyppiä eli hahmoa moneen lähtöön. Kesäpäivänä yksi mukavimmista terassipaikoista Itä-Suomessa. Ystävällisiä ihmisiä ja mahtavat melontamahikset ihan käsillä eli läheisellä Jongunjoella ja Nurmijärvellä.
Auran Keidas, Aura
Kolmekymmentä kilometria Turusta, Auran keskustassa, aivan valtatie 9 varressa sijaitseva Auran Keidas on mainio ruokapaikka ja sieltä löytyy myös edullisesti yösija 1-4 hengen huoneissa.
Degerby Deli, Degerby
Ehdoton stoppauspaikka tämä punainen Mansardikattoinen tupamainen liike Helsingin ja Hangon välillä. Terassipaikkon kahdella puolta taloa eli aurinkoon on hyvin mahdollista päästä virvokkeita nauttimaan, myös A-oikeudet.
Desigh Hill Cafe, Halikko
Veikeä paikka kahvittelulle, suklaa nautinnoille ja lahjatavaran hankintaan.
Fisherman´s Adventures, Ahvenkoski
Elämyksiä mereltä ja merestä.
Four Seasons Fish, Siuntio
Tässäpä oiva pysähdyskohde Hanko - Helsinki -tien kulkijoille. Kalansavustamo ja kalamyynti laajoine valikoimineen ihan tien varressa. Tuliaisten hankinaan mitä mainioin mesta.
Heinosen Elintarvike, Helsinki
Ja tässä sitten on niin myönteinen ja lutunen kunnon vanhanajan kyläkauppa keskellä Helsinkiä ja siis tarkkaanottaen Töölön Museokadulla. Paikassa palvelee asiakkaitaan kauppias Liisa Heinonen jo kymmenien vuosien kokemuksella.
Iloisen Pässin Maalaispuoti ja Kahvila, Parikkala
Iloisen Pässin maalaipuoti, ravintola ja kahvila kaikkinensa onkin sitten oikein iloinen yllätys. Iloinen täytyy olla myös sen pärjäämisestä ja onnistumisesta sillä silmin-nähden tälle kohteelle on kysyntää. Iso terassi vanhan kaupan edustalla on kerrassaan upea ja edessä soljuva valtaien numero 6 -liikennekään ei juuri taida siellä istujia pahemmin häiritä.
Ailio K Extra, Nousiainen
Ailion kyläkauppa Nousiaisissa on kotoisa kiva pieni kauppa, josta ostosten teko hoituu nopeasti ja samalla tulee vaihdettua kylän kuulumiset.
Röksän kauppa, Kirjavala / Parikkala
Ihastuttavissa Itä-Suomen maisemissa Parikkalassa kutostietä ajettaessa Joensuun suuntaan löytyy Kirjavalan kylä oikelle kääntyen. Valitettaavaa kuitenkin on että kauppa ei ole vielä saanut minkäänlaista opastustaulua 6 -tielle osoittamaan olemassaolostaan noin 140 vuodessa.
K Extra Malm, Kuninkaankylä
Kauppa toimintaa vuodesta 1958 alkaen ja samalla suvulla toisessa polvessa yhä jatketaan.
K Extra Molarius, Villala
Kauppaliiketoimintaa jo vuodesta 1910 alkaen.
K Extra Pitkänen, Alajärvi
Alajärven Kyläkauppa K Extra Pitkänen omaa yli 40 -vuoden historian. Kauppa on kylän sielu, yhteinen olohuone, siellä on kiva vaihtaa kuulumisia, tavata kyläläisiä sekä kesäasukkaita. Kaupalla on erilaisia tapahtumia. Tuotevalikoima on uskomattoman laaja, lasten leluista päivittäistavaroiden kautta rautakauppatavaroihin sekä polttoaineisiin. Kaupassa on myös pieni kahvipöytä asiakkaille. Identtiset kaksoset, Airi ja Arja luotsaavat kauppaa sydämen tehtävänään ja ovat lähes aina töissä aamuvarhaisesta iltaan saakka. Päivitys kesken...
Kaartin Kotikauppa, Helsinki
Eräänlaista kyläkauppain aatelia voisi sanoa olevan nyt kyseessä. Ollaan likipitäen Helsingin keskustassa ja hyvä kun on tällainen kivijalka-myynmälä joka ei kuulu noihin mitään sanomattomiin ja suuriin ketjuihin. Ei udella bonus-kortteja vaan rupatellaan muuta mukavaa.
Koikkalan Osuuskauppa eli KiOSK, Koikkala
Yhten hiileen puhaltamalla saadaan aikaan vaikka kyläkauppa. Kyseessä on siis kyläosuuskunta.
Koitin Kuppila, Hartola
Koitin kuppilassa kannattaa stopata mikäli sattuu olemaan matkalla Pertumnaan ja Hartolan välisellä tiellä. Samassa myös Tarmo lähikauppa. Hinnat kohdallaan kuten tunnelmakin.
Koskikartano, Hämeenkoski
Merkittävä ja tasokas stoppauspaikka välillä Lahti - Tampere
Laukaanhovi, Lievestuore
Legendaarinen Laukaanhovi on kehittynyt liikenneasemaksi ja tarjoaa samalla paljon muutakin aina Nokkakivi huvipuistoa myöten. Laukaanhovi on ainoa lajissaan, sisällä on pelimaalima, lemmikkieläintarvikekauppa, alennusmyyntitavaratalo, lasitehtaanmyymälä ja paljon paljon muuta.
Letkun Kauppa, Letku
Härkätien kulkijoille on Letkun kylässä palveleva kyläkauppa. Kaupassa myös kahvila josta kupillinen kustantaa vain euron, kahvin seuraksi mm. tuoreita sämpylöitä.