Löytyi 973 kohdetta tällä haulla
Kahvila Karhunpesä, Koskue
Luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen ja kalaisan järven rannalla. Levähdysalueen yhteydessä eli myös rekoilla pääsee. Ainoa miinus on se että kohde ei ole avoinna kuin kesällä. Kerrassaan maukaat ja herkulliset kahvileivät leivotaan paikan päällä.
Agassi leipomo kahvila, Anttola
Anttolan ohi ajaessa helppo koukata vaikka ei Anttolankeskustaan menisikään.
Ahveniston Apaja, Ahvenainen
Tässäpä metka ja näkemisen arvoinen pyydys.
Alexandra Konditoria Cafe, Lappeenranta
Kerrassaan upea paikka ja kahvilamaailman paikallinen helmi. Ja ehdoton sellainen todellakin. Lapeenrannan torin laidalla ja kauppahallin vastapäätä.
Alina Kahvila Puoti, Sulkava
Kiva pienehkö kahvila omatekemin kahvileivin kauniissa talossa Sulkavalla.
Annelin Kotileipä, Leppävirta
Leppävirralla vuodesta 1993 alkaen toiminut Annelin Kotileipä on Leipomo joka valmistaa kaikki tuotteet itse, myös hillot ovat itsekerätyistä marjoista tehtyjä. Leipomon yhteydessä on kahvila ja myymälä, lisäksi pikkunäkään löydät salaatit sekä suolaiset välipalat. Pullassa on aito pullan tuoksu ja maku, parkkipaikalle helppo tulla, kiva paikka, ystävällinen palvelu, suosittelen.
Annukan kahvila, Lieksa
Paikka vilisee toinen toistaan metkamman oloista tyyppiä eli hahmoa moneen lähtöön. Kesäpäivänä yksi mukavimmista terassipaikoista Itä-Suomessa. Ystävällisiä ihmisiä ja mahtavat melontamahikset ihan käsillä eli läheisellä Jongunjoella ja Nurmijärvellä.
Café Asta, Paimio
Presidentti kahvin tuoksu on vuodesta 2003 alkaen levinnyt Café Asta Konditoriasta levinnyt Paimion keskustaan.
Auramaan Leipä Oy, Aura
Ensin nenään tulvahti ihana leivän tuoksu, välittömästi ystävällinen tervehdys. Olipa kiva tulla, vitriinin täydeltä herkkuja ja iso hyllyllinen uuni tuorettaleipää. Näin se pitää leipä saada ostetuksi, leipomon hyllystä, vielä lämpimänä ja hyvän palvelun kera. Kaikki tuotteet ovat itse perinteisillä menetelmillä valmistettuja. 
Auran Keidas, Aura
Kolmekymmentä kilometria Turusta, Auran keskustassa, aivan valtatie 9 varressa sijaitseva Auran Keidas on mainio ruokapaikka ja sieltä löytyy myös edullisesti yösija 1-4 hengen huoneissa.
Aurora Kahvila, Suonenjoki
Wau, oli ensimäinen tahaton äänne, kun menimme sisään Kahvila Auroraan Suonenjoella. Tämä jos mikä on Way.fi paikka. Toinen wau oli henkilökunnan luoma lämmin tunnelma, se oli kuin lapsuuden mummola, pikkuleivän tuoksuineen ja koriste-esineineen.
Autohuolto Grilli-Kahvila 77, Keitele
GT ja Fixus lippujen alla Keiteleellä oleva pieni, pirteä ja todella kivan henkilökunnan omaava asema, jossa tankkaa auton sekä kuljettajan & matkustajat.
Autokeidas , Forssa
Autokeidas on palvellut asiakkaitaan jo 50 -luvulta alkaen, valtateiden 2 ja 10 risteyksessä Forssassa. Se on ollut ensimäinen liikenneasema Suomessa. Avoinna vuoden jokainen päivä 24 tuntia, aamupala alkaa 5:00 ja Àla Carte listalta saa ruokaa keskiyöhön saakka ja aamuyöstä on hampurilaisaterioita sekä kolme annosvaihtoehtoa Àla Carte listalta.
Perheleipomo Avikainen, Helsinki
Avikaisen leipomo ja myymälä on toiminut v. 1955 samassa talossa Helsingin Kallion sydämessä ja sanoisinko laella. paikkaa saattaa jäädä helposti huomiotta. 
Café Axo, Parainen
Axon historia alkaa jo 1940 -luvun alusta. Ruben Söderholm aloitti leipomon Paraisilla. Axon tuotteet ovat tunnettuja lähiseudulla ja loma-asukkaiden keskuudessa. Leivonnaiset on valmistettu aidoilla saaristolaisresepteillä ja -raaka-aineilla. Kahvio on valoisa, täynnä monenlaisia herkkuja kahvin seuraksi. Päivitys kesken...
Bembölen kahvitupa, Espoo
Kahvila lounaspaikka lähellä kehä 3:a. Nauti hetki kiehtovassa 1700-luvun ympäristössä kaiken kiireen keskellä.
M&R Grill House Biffi, Nauvo
Saariston Grill House tarjoaa hyvää makua, niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Erityisesti paikka tunnetaan herkullisista pihveistään sekä hyvästä viinivalikoimasta. Leikkikenttä ja minigolf tekevät paikasta myös hyvän lasten kanssa matkailevalle. Nauvon kirkonkylä on saariston helmi, ihana paikka, ihana ravintola.
Kotileipomo Björn Myymälä, Varkaus
Vuosikymmenien kokemuksella valmistettua ruisleipää ja maukasta ruokaleipää.
Kotileipomo Björn Myymälä, Varkaus
Vuosikymmenien kokemuksella valmistettua ruisleipää ja maukasta ruokaleipää.
Blinit eli Lättyravintola, Helsinki
Venäläinen Blini ravintola ja sanottaisiinko paremminkin Russian Fastfood -paikka, myönteisessä mielessä. Blinit ravintolassa kunnioitetaan terveellisiä tarveaineita ja tuotteita eikä tarjota esim. monikansallisten yhtiöiden virvokkieita lainkaan, mietikkääpä sitä... vaan maitoa, marjamehua yms.