Olemme kesälomalla 9-23.7.2022

KRETONKI OY ON ESPOON MONIPUOLISIN KANGASKAUPPA

Ihanat sisustuskankaat, laadukkaat ompelutarvikkeet, kauniit vaatekankaat ja monipuoliset ompelupalvelut. Nämä kaikki saat Espoon Olarissa sijaitsevasta kangaskauppa Kretongista!
MONIPUOLISUUTEMME ON VALTTIA

Meiltä löydät kaiken, mitä ompelussa saatatkaan tarvita. Ja mikä parasta, jos et itse osaa ommella, niin me teemme sen puolestasi.

  • Ompelupalvelut
  • Tuotteet

ANNA VALIKOIMAN IHASTUTTAA

Asiakaskuntamme on laaja, sillä palvelumme ovat todella monipuoliset. Tule sinäkin siis itse paikan päälle tutustumaan kattavaan valikoimaamme.

VAATEKORJAUS JA MUU KORJAUSOMPELU
Hajosiko housuistasi tai takistasi vetoketju? Vai vaativatko lahkeet lyhennystä? Jos kyllä, tule kangaskauppaamme!Ammattilaisemme tekevät kaikenlaiset korjaukset lahkeen lyhennyksistä vaativimpiinkin töihin.  Tuotteiden toimitusaika on noin viikon verran. Voit luottaa tekemiemme töiden viimeisteltyyn lopputulokseen, sillä vaatekorjaus on ydinosaamistamme.

KANGASKAUPPA TÄYNNÄ KANKAITA JA TARVIKKEITA
Monipuolisten ompeluun liittyvien palvelujen lisäksi liikkeestämme saat kattavan valikoiman laadukkaita kankaita ja ompelutarvikkeita. Saat myös Simplicityn kaavat kauttamme.

  • Kankaat
  • Suunnittelu ja valmistus
  • Ompelutarvikkeet

Palvelemme asiakkaitamme arkisin kello 10-18 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme paikan päälle!

 

Verhoilu työt mittatilaustyönä.
 

Maanantai
10:00 - 18:00
Tiistai
10:00 - 18:00
Keskiviikko
10:00 - 18:00
Torstai
10:00 - 18:00
Perjantai
10:00 - 18:00